3.02.2008 г., 13:48 ч.

Завист 

  Поезия
957 0 4
          Най-мразя завистта,
тя убива в човека всяка добрина!
Вместо да се постараят,
хората завиждат и ругаят!!!
Със старание постига се целта,
а за провала допринася завистта!!!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??