3 feb 2008, 13:48

Завист 

  Poesía
956 0 4
          Най-мразя завистта,
тя убива в човека всяка добрина!
Вместо да се постараят,
хората завиждат и ругаят!!!
Със старание постига се целта,
а за провала допринася завистта!!!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??