18.02.2007 г., 9:19 ч.

* * * 

  Поезия
768 0 3
Търсих в чии ръце
да заспя,
а ти беше твърде
далеч.
Почти един свят
ни дели,
макар да чувам
как дишаш.
А ти не усети
как станах
да паля цигара,
загледана
в тъмното и жената
в прозореца.
Тя - в капан на отражението.
Аз - в капан на вечерта.
На сутринта
никога не помня.
И се събуждам
от шума
на счупени
стъкла...

© Ареола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??