Вълните на необузданоТО
лодки-думички създават,
а вятърът на времето несъществуващо
докосва ги, за да отплават.
Извиват мостове невидими,
залутани във танцов ритъм,
лодки-думички неизброими
острови да свържат с живи линии,
вълните на необузданотоТО да скрият.....
22.09.2015
© Деница Христова Всички права запазени