Когато някога ще бъда уморен
и моята душа ще изнемогва...
Вземи за спомен светлоликият ми ден,
в сърцето който пазил съм за сбогом!
Вземи несбъднатата ми докрай любов,
която се опитах да възпея.
И нека бъде тя за тебе благослов!
Прости, но мъка да ти дам, не смея!
© Владимир Филипов Всички права запазени