15.03.2007 г., 19:58 ч.

* * * 

  Поезия
732 0 3

С малките целувки на водата,

с нежното докосване на дъжд

плаче върху мен студенината,

сипят се милувките на мъж.

 

Чезнат капки в дланите горещи,

две ръце преплетени не спят,

други две се галят. Сякаш свещи

в устните подпалени горят.

 

Шепотът на нощни пеперуди

буди се под блясъка фенерен.

В клепките ти бързо се пробуди

                       блясък - изумруди,

                            скъпоценен...

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??