11.03.2008 г., 15:23 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
1051 0 2

Къде ти е, Слънчо, черното палто?

Стоиш и гледаш лудия бяг на мечтите ти по моята кожа...

Аз съм спкойна...

само твоите мисли отиват и се връщат пак...

пак по моята кожа.

Гледам как очите ти се разширяват

и тъмната им сянка пада върху моите плещи.

И ме запита:

"Кого сънуваш, кого?"

"Не зная" - чух ехото си да отговаря.

"Утре ще ти кажа кого".

А, ето ти, Слънчо, черното палто.

© Дари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??