Мое изпокъсано щастие,
мои наранени мечти,
захвърлени сте на място,
в което не падат звезди.
Моя любов изподрана,
за тебе как да реша?
Нито да те изоставя,
нито да те задържа.
Много неща преживяхме -
оставиха в нас следи.
Всякакви хора познахме -
повечето - добри.
Останаха недовършени
много добри дела.
Вятърът ли ни прекърши,
или снегът наваля?
Карай, това не е краят.
Идват красиви дни.
Което не ни обещаят,
ние ще им опростим.
© Здравка Маринова Всички права запазени