* * *
Пак е студено.
Без сняг...
Само лед и слана.
Пия си бирата в кофти заведение
и ми е криво като след погребение...
Малко тишина ми трябва, но малко...
Много не е на добре.
Не е късно да се върна към спомена
и да го направя по-хубав...
К. Бинев
12. 2008
© Калоян Бинев Всички права запазени
Чакам