Потапям се във теб, море –
последен опит да запазя отпечатък.
Покрий ме цялата с пенести вълни
и нежност като тях очаквана.
Сбогувам се със теб, море -
последен опит да те преживея.
В дълбокото да виждам светове,
прозрачна като тях, да се разкрия.
Разтварям се във теб, море –
през миглите ми мокри преминава ято.
И няма как тъгата да го спре,
тъй както няма вечно лято.
© Христина Комаревска Всички права запазени