17.09.2013 г., 11:36 ч.  

14.09.2013 г. (Споделете радостта ми) 

  Поезия » Философска
818 0 19

 

14.09.2013 г.(Споделете радостта ми)

                   Посветено на дъщеря ми Мартина /LaVerde/, която се омъжи вчера

 

 

 

Случайността не обещава нищо...

Тя само среща погледи и длани.

Разпалва вътрешното любопитство

и провокира низ от обещания.

 

Увлича ви стъпало след стъпало

по стълбата на чувствата нагоре.

Това е само лесното начало

с приятното усещане за полет.

 

Случайността не обещава нищо...

Предлага само камък за основата.

С търпение, с любов и със разбиране

над чувствата ще построите покрив.

 

С търпение, с любов и със разбиране

от бурите ще пазите огнището.

Това е тайната на дългата взаимност.

Случайността не гарантира нищо...

ххх

От мене - толкоз` старомодна скучност.

Със всички пожелания съм солидарна.

Ще чакам да дондуркам още внучета

и  поводи, изискващи  наздравици!

 

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??