Дъждът навън вали,
по керемидите той ромоли,
а аз съм тук сама
със тъжни мисли в моята глава.
Ето, потичат отново сълзи
от мойте кафяви очи.
Капят бавно - една по една
и сливат се бързо с дъжда.
А ти пак не видя,
че имам болка една -
много липсваш ми ти -
не стихват мойте сълзи.
© ИметоМиЗначи Самота Всички права запазени