Вкопчих се в перчема чорлав
на секундите,
но прокървих от копията остри
на стрелките,
отровата им хукна бясно
по артериите -
право в лявото предсърдие,
да отмъсти за вечността,
изгубена
в мъглявините хладни
на очите ти.
© Даниела Всички права запазени