Ангел...
душа
свещичка
тленност
* * *
"Червена тишина.... концертът свърши!"
остана цигуларят
сцена
тъмнина
в дъното беловласото глухарче
слуша тишината
унесено в мечти за лято
цигулката изплака
пътища те чакат...
© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени