11.05.2012 г., 11:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
403 0 1

Никога не е късно

да тръгнеш назад,

да пропаднеш,

да се разочароваш,

никога не е късно

да повярваш пак,

просто е късно,

щом изпуснеш мига,

във който трябва да тръгнеш.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??