19.07.2012 г., 13:37 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
340 0 0

в топлата прегръдка на мрака

още ли ухажваш самотата

или вместо нея

търсиш моята усмивка,

докога ще се залъгваме

и докога ще си мечтаем напразно -

това велико тайнство

може едничка любовта -

ДА Е ИЗМАМНИЦА

И ПРАВЕДНА

ЗАЩОТО

Е 

С

Т

И

Х

И

Я

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??