Смути ме този неочакван лед -
по правило не бива да е тука.
Снежец ефирен в есенния ден
пътеката е скрил. Останах глуха
за новия сезон, за ромоленето
на капките приспивни на а дъжда.
Разперени единствено ръцете
на "въртолет" помагат да вървя.
© Христина Комаревска Всички права запазени