Зад прозорците - дъжд.
Стеле се на талази под
небесния
купол - диво жребче -
необяздено
в очите ти рие с копита...
Търси ездач, пред който
да коленичи...
Дали ще дойде
във тоя миг,
когато принцът тръгва
за своята златна ябълка?!
© Янко Всички права запазени
Стеле се на талази под небесния
купол - диво жребче -
необяздено
в очите ти рие с копита...
Търси ездач, пред който
да коленичи...
цитираното - да!
другото ми идва някак залепено ...