Живот след смъртта?
Има ли? Не зная.
Прераждане било е, казват,
но в Ада или в Рая?
Не! Тук на Земята
всеки ще се върне.
Греховете да изкупи,
в нов човек да се превърне.
Зная, в сърцето и душата
грешките не се забравят,
но тук, на Земята,
хората се научават да прощават.
© Яни Всички права запазени
Да можеш да простиш е трудно понякога,
но необходимо.Желая щастие!