2.01.2013 г., 21:30 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
379 0 0

дълго вярвах във теб...

надежда-изгубена

и вятър, който е донесъл

само време краткотрайно,

сега завесата

е паднала 

и само виждам

илюзии,

в които съм искала

да вярвам,

а ти очакваш

ОТНЯКЪДЕ ДА ИЗПЛУВА

НЕЩО, КОЕТО 

Е ПОТЪВАЛО...

И ЧАКАШ,

БЕЗ ДА ПОДАДЕШ РЪКА...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??