15.06.2014 г., 19:09 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
410 0 0

Любовта ми като счупена чаша

се разби на парчета във мойте ръце

и отдавна отказва сърцето

да събира парче по парче...

 

Тази чаша бе пълна догоре

преди толкова много лета

със целувки, със нежност, със обич,

а какво има в нея сега?!

 

Безразличие, мъка, умора

я изпълват докрай, до ръба...

И отдавна е с ясна присъда -

на парчета във мойте крака...

 

... И не зная какво да направя,

не остана надежда сега,

че от тези парчета ще мога

свойта чаша-любов да слепя...

© Анета Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??