50 верни приятели
ще почукат
утре на мойта врата.
50 пожелания от безкрая
призори нежно ще галят
притихналата ми душа.
С 50 огърлици от спомени
аз съм богата
и не бих се отрекла
от нито една.
50 златни шанса
изживях на земята,
била съм грешна,
но съм била и добра.
Друг ще съди
моите земни години,
по-важното е,
че тук съм сега.
Още колко ще бъда?....
Боже, прости ми,
дай ми сили до края
Твоята Истина
в себе си да съхраня.
© Татяна Борисова Всички права запазени