***
Ще докосна облаците
и ще ги помоля да спрат
болката в сърцето ми!
Ще потърся дъжда
и ще го помоля да спре
сълзите в очите ми!
Ще прегърна залеза,
за да намеря утеха в него!
Ще целуна звездите,
за да направят сърцето ми
Щастливо!
"Това е невъзможно" - казала Причината!
"Това е безразсъдство" - отбелязъл Опитът!
"Това е излишно" - отсякъл Прагматизмът!
"ОПИТАЙ" - прошепнала МЕЧТАТА!
© Сълза Всички права запазени