9.07.2007 г., 21:04 ч.

* * * 

  Поезия
777 0 3
Как бързо времето минава.
Забързани по своя път вървим.
И никой, никой не признава.
И всички все мълчим.

Колко празни са на хората сърцата.
Пълни са с омраза топлите очи.
Безчувствена е веч душата.
Болката прикриваме с лъжи.

Във миг светът се преобърна.
Преследва ни огромното мълчание.
Животът ни в гонитба се превърна.
Защо е нужно толкова страдание?

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??