* * *
Студът на чувствата
е тежък
като преспа леден
сняг.
Сам съм
и съм някак леден
към чувствата
във моя свят.
Себе си ли лъжа
или хората край мен.
Вече губя вяра
във утрешния ден.
Сякаш силата в душата
е изчезнала далеч,
а аз съм само сянка
в отминаващата нощ...
© Калоян Бинев Всички права запазени