Как разбра, че те обичам?
Нищо не правя за теб!
Сърце ми трябва - разбирам те.
Жена като теб не би могла да е лед.
Различна си - жена с характер.
Личи ти през какво си преминала!
Давам ти своето сърце - на бартер.
Стопли го! А нейната уста зинала...
© Виктория Тасева Всички права запазени