Взриви нощта!
Пръсни звезди по пътя.
За ръката ме хвани,
да те последвам
със затворени очи.
Любов се рони
и чезне в мрака.
На спирка „истина"
недей ме чака!
Отдавна нямам
какво да губя!
По теб рисувам
безгрижна лудост.
Страхът, когато те превземе,
поискай ти
отново мене.
© Радка Иванова Всички права запазени
Емоционално е.
Усмивки от мен.