7.07.2011 г., 23:02 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
583 0 4

На Нели и Румен Ченкови

 

Няма вечни неща на Земята

и във Вечното няма неща!...

Всичко трайно се носи в душата -

само там съхрани вечността!

 

Аз не искам от земната слава

и богатството тленно не ща.

Искам вяра и обич да давам

и надежда за всяка мечта!

 

За приятели верни да пея,

да ги пазя в сърцето до край!

С тази песен красиво да слея

всяка тяхна усмивка в безкрай!

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??