На звездите споделям тишината,
потънала дълбоко в мисли за теб.
А сърцето ми как заподскача,
не е преставало дори за ден.
На звездите споделям тишината,
знаят всичко за теб,
дори и луната, помолих за съвет,
но така и не ми отговори, просто замълча.
Как да спра да си мечтая,
за теб и твоята топла усмивка,
за теб и твоите сини очи?
Как да спра да си мечтая, дай ми съвет?
© Еленка Гишина Всички права запазени