Зад витрината,
в дистанция,
усмихва се...
Копнея
топлината и прегръдката,
докосвам хладната преграда,
не е същото,
макар да имам шал
замръзвам,
искам Мечето,
но е за друго момиче -
късметлийка...
Загръщам се в шала
и се топля с мечти.
© Счетоводител Храбър Всички права запазени