Вярвам в теб и любовта -
Ангел мой, дарил ме със крила!
Луда и щастлива с теб съм,
Единствен, като приказен сън -
Най-хубавите мигове открих,
Там и болката си скрих
И сега ми е толкова леко.
Нашата тайна?! - обща пътека...
© Ани Атанасова Всички права запазени