А когато стъпваш
Стъпвай тихо
Нека само шума на опадалите листа се чува
Лека носталгия нека те носи в съня на есента
Полета на отиващите птици нека отнесе смеха
Летния смях на хлапето в теб
Нека остане утехата от идващата есен
Оранжевата есен на споделената любов
© Без име Всички права запазени