27.04.2012 г., 15:27 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
401 0 0

Обичаш...

Летиш...

Падаш...

Изправяш се...

Мислиш,

откриваш,

страдаш,

прощаваш,

обичаш...

търсиш... летиш,

за да полетиш

отново при себе си

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??