Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Виждам всичко пред очите си!
Всичко е във кръв!
Всички вие сте едно нищо,
всички сте повърхносни и отвратителни!
Смееш ли да ме погледнеш в очите?!
Имаш ли съвест и кураж за това?!
Всички вие го знаете!
А кога най-накрая ще бъдем свободни?
Кога ще се махна от този шибан свят?!
Не е толкова трудно, просто бъди човек!
Всички ще отидете в ада!
Място, от което няма измъкване!
Стегнете се и помислете над това, което искате!
Давайте! Засмуквайте, наранявайте, убивайте!
Всичко ще свърши скоро!
Една голяма експлозия!
И всички ние сме в ада!
Гнус ме е от всички вас!
Тази прогнила кожа и капещи ръце.
Засрамете се, вие сте едно нищо!
© Мъченик на Изкуството Всички права запазени