7.08.2012 г., 22:18 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
856 0 3

Какво правиш? - попита ме тя.
Аз - Защо? Загрижена ли си за моята глава?
- Приятел в нужда се познава...
- Приятел няма как сърцето да ми утешава...

Предадено сърце,
разбито, съкрушено и двете...
За кой ли път пореден,
бях жаден за любов, но безрасъден.

Разбра ли ме сега?
Съпричастността е твоята душа,
а моята една-едничка синева
в мрак по-тъмен от смъртта превърна се сега.

© Радослав Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има моменти когато съпричастността е недистатъчна...
  • Разбра ли ме сега?
    Съпричастността е твоята душа,
    а моята една-едничка синева
    в мрак по-тъмен от смъртта превърна се сега.
    Харесах!
Предложения
: ??:??