Мразя, обичам.
Плача, крещя..
Смея се, тичам.
Падам , пищя.
Искам да искам!
Искам да знам.
На вас не приличам!
От къде идвам?
Не знам!
Тръгвам и спирам.
Крещя и шептя.
Надежда намирам,
Но я губя сега!
Плача и късам!
Тръгвам натам.
Връщам се късно.
Сам, неразбран..
Вече не мразя..
Тръгвам сега.
Кървава обич!
Оставям следа...
© Просто Някой Всички права запазени