Ледените локви –
от дантела рокли,
съхнейки... се мокрят.
И без дрехи връхни,
щом ветрец полъхне,
мокрейки се... съхнат.
Пролетни простори –
полет. Долу-горе.
Люлки. Слънце. Пара.
Дар е хрускащият смях.
!ах!
10.01 - 4.03. 2019
© Мария Димитрова Всички права запазени