Да плачем ни е дадено от Бог
и да се смеем пак ни е от него.
Той понякога е много строг,
но любов ни праща и утеха,
Алелуя!
Когато любовта ни предаде
и се озъбят раните свирепо,
превръщаме се в онова дете,
което иска всичко да е леко.
Алелуя!
Утеха търсим щом ни заболи
и майчина ръка да ни погали.
А нощем тихо стискаме зъби
и срещаме зората недоспали.
Алелуя!
Протягаме молитвено ръце,
изпращаме желания, копнежи.
Дано ни чуе и ни разбере,
че хората сме грешни и невежи!
Алелуя!
© Nina Sarieva Всички права запазени
Благодаря ти за коментара, Митко!