Ангел белокрил
На един специален човек
Когато бях сама и грешна,
застанала на труден кръстопът,
аз молех се на Бог горещо
да ми посочи правилния път.
И когато имах нужда от утеха
Бог ми прати ангел белокрил,
той поведе ме по вярната пътека,
тайно във сърцето обич скрил.
И когато нямах смисъл във живота,
той показа ми, че има светлина,
върна вярата ми във доброто,
върна ми в сърцето любовта.
© Илияна Иванова Всички права запазени