Тя е като ангел от небето слязъл.
Добра. Смирена. Като фея.
Но живота тежко я е белязал
да носи дяволска душа във нея.
Разкъсвана е на две отделни части.
Доброто и злото се борят за надмощие.
Бушуват в нея неспирни страсти.
Различна е във всяко денонощие.
Привидно кротка и вежлива,
изглежда тя като добро момиче.
Понякога е доста срамежлива,
затворила душата си в клетка, като птиче.
Но когато дяволът във нея надделее,
тя пуска птичето затворено във клетка.
Да се доближи до нея никой не смее.
И никой не може да й държи сметка!
Тогава дяволът вилнее и руши,
а ангелът във нея кротко дреме.
Със сексапил всеки може да изкуши.
Изгаря всичко по пътя си за нула време.
А после ангелът взима превес,
и се превръща тя във кроткото момиче.
Дяволът сладко ще спи нощес,
затворен във душата й като птиче.
© Татяна Всички права запазени