11.04.2008 г., 0:06 ч.

Ангелът, превърнал се в дявол 

  Поезия » Любовна
849 0 6

Ти никога любов не си усещал.
Никога за нищо ти не си мечтал.
Винаги си искал друго нещо.
На никой сърцето си не си подал.

Не си изпитвал тази силна болка.
Кога, кажи ми, си оставал сам?!
Винаги си имал това, което искаш.
И аз винаги ти давах, което искаше да дам.

Винаги сърцето ми си имал,
но то достатъчно не е било.
Чуждите сърца си взимал,
не ти е стигало едно.

Никога, на никой ти не си се молил,
винаги борил си се сам.
Жалко е за тебе да се молиш,
това за теб е позор и срам.

Сърцето ти никога не ще да бъде само мое.
Винаги кървяща ще е любовта.
Но знай, моето сърце е твое.
Твое! Дори и след смъртта!

Хиляди сълзи ти ми подари.
Даде ми поне това.
Знам, пак ще видя твоите очи.
Не ще спре да тече кръвта.

Винаги ще помня тази болка,
защото ти ми я дари.
Винаги ще парят тези рани.
Виждам ги в твоите очи!

Сега ти си далече,
незнайно къде...
Любовта ми вечно ще те следва,
ще дири твоето сърце!

Сега ти си с друга.
Забравил си вече за мен.
И тук няма заблуда.
Ти винаги си бил студен!

Сама прекарвах тъмните нощи.
Сама се будех сутринта.
И пак молих за още...
И ето, пак съм сама!

От ангел превърнах се в дявол,
за да диря твоята любов.
Сега съм просто един дявол,
за теб винаги готов!

Сега виждам те с друга,
а аз пак съм сама!
Винаги така било е...
нека бъде така и сега.

Ангелът, превърнал се в дявол,
пак самичък ще заспи!
А ти, който винаги бе дявол -
сега с крила се сдоби!









© Ши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е мила!Вдигни глава погледни напред там е истинската любов и не рядко тя е тази която мислиш ,че вече е изгубена.Късмет!
  • Хубаво е.Браво
  • Да, има идея, но го съкрати - тогава ще ти сложа 6!
  • На мен лично ми харесва и червения цвят, и дългата история. Макар че и съкратения й вариант няма да е лош.
    Жалко, че тук не може човек да отдели любимите си стихотворения, защото щях за сложа твоето сред моите любими.
    Много е красиво, поздравления и една голяма 6-ца.
  • Как не те домързя да напишеш сума куплети, че и да ги оцветиш в червено. Не е нужно да си многословна, за да те чуят. Постигаш обратен ефект.
  • Идеята ти е хубава и се е получило като история,
    която всъщност предполагам си преживяла, но на места
    ритъма ми се губеше... Според мен ще се получи още
    по- хубаво, ако оставиш само най- оригиналното от
    цялото стихотворение Успехчета!
Предложения
: ??:??