АНГРО
Саксофон-птица
уплашено пее.
Идва полиция.
Някой изгрее.
Крача безпътен,
с ръце във джобове.
ПТП-е с тътен.
Някого ровят.
Дишам от смога .
Кашлям тютюн.
Да мечтая, не мога.
Зоопарков маймун.
Среща ще правя
с "фатално"момиче.
Счупена брава.
маса без пичове.
Чакам "Михаля".
Бабка ридае.
Няма е Галя.
Великденски заек.
Саксофон-птица
уплашено пее.
Казах ви вица.
Защо не се смеете????!
© Венцислав Всички права запазени