Антимолитва
Сълзите - изплакани.
Спомените - забравени.
Истините - подправени.
Душите - продадени.
Надеждите - увехнали.
Мечтите - смазани.
Милувките - изпросени.
Светците - прелъстени.
Греховете - симонично опростени.
Грешниците - в небесата извисени.
Усмивките - студени.
Дните - преброени.
Пътят пред мене - обезличен.
Светът - в похотта си вкаменен.
Любовта - вечен порок.
Смъртта - надежда за по-добър живот.
Боже, изпрати ни потоп!
Н.К. 19. 09. 2013
© Николинка Кирилова Всички права запазени