Апатия
В ръцете ми свещта гори...
и нека ме запали...
От толкова любов се уморих -
от срещи, от раздели, от пожари!
Безчувствена съм вече като камък...
и сълзите пресъхнали не щипят...
Сърцето във ръцете ми догаря...
Да го спасиш - ти би ли се опитал?!
© Таня Георгиева Всички права запазени