3.04.2011 г., 22:04 ч.

Апокалипсис (2012) 

  Поезия » Друга
559 0 0

 

 

 

търпеливо

чакам

(сливането)

на ръба

на бездна

 

оставам

 

просмукват се

отломки време

в прашинки светлина

като вода

която търси

пътя си

 

__________________________________________________________

 

(край)

 

 

 

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??