26.03.2021 г., 22:29 ч.

Ароматна 

  Поезия » Любовна, Друга
1104 0 3

Вървейки, спънах се в мъглата
с привкус на есенни листа.
Озърнах се и в тишината
изплува бледа светлина.

 

Очи потърках сред сумрáка
и питащо протегнах аз ръка.
Дали сънувах край шубрака?
Какво препъна ме така?

 

Мъглата бавно се разсея,
а аз учудено се взирах.
Да се помръдна и не смеех,
сърцето ми загалопира.

 

Пред мене ти се появи,
като разцъфнал нежен цвят.
Усмихнах се, усмихна се и ти.
Препънах се във твоя аромат.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??