16.06.2012 г., 16:06 ч.

Арсеник и стари дантели 

  Поезия » Друга
519 0 5

сипвах ти
по 2-3 капки
хомеопатично
2-3 думи
2-3 сладки
мисли демонични

пихме бавно
и те гледах
ти ме гледа също
2-3 глътки
не докосваш
чашката със зъби

стана нещо
като празник
всеки ден на среща
2-3 мисли
2-3 пратки
със мечти горещи

как така
да го изпусна
цялото шишенце
твърде сладко
твърде вкусно
твърде диабетно

моля те
не си отивай
просто прекалихме
с много повече
от капки
обичта убихме

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??