Преспах със него. И какво?
Веднъж изчуках го. И толкоз.
Бе просто секс. Без грам любов.
След секс без обич няма болка.
Сега съм сита като лъв,
наял се като за последно.
Ръжди изсъхналата кръв -
следа от пирова победа.
Той? Беше просто инструмент
на мойте чувства изгладнели.
Трохите в шепата, след теб
не стигаха да оцелея...
Бях със затворени очи
там, в онзи миг неуправляем...
Разбрал ли е, че Той бе Ти
във аватара му, под наем?
© Гергана Иванова Всички права запазени