Моята любов е ужасна...
Какво ли във нея намират?!
С нея да бъдеш - опасно,
а пък без нея умираш...
Ще ме прощават богините,
че днес ми е все едно.
На разсъмване Чувството гине.
В нощта е останало то.
А на челото ми - прозата,
белег от трънен венец,
отпечатана диагнозата:
Краси Дяков - ZEMEDELEC.
© Красимир Дяков Всички права запазени