10.04.2018 г., 10:39 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
355 0 3

 

Огън съм!

Родена от вулкан!

Огънят в сърцето ми гори!

Пламъкът изгаря всичко в мен!

Само пепел оставям ти !

Земя съм!

Необятна, безгранична!

Майка на своите чеда!

В сърцето децата са ми всичко!

Част от пръстта е моята душа.

Въздух съм!

Въздух ефирен, лек!

Като птица без крила!

Отлитам в небесата!

Забравила за спомена и теб!

Вода съм!

Като дъжд печален!

Сред пороя от сълзи,

калта останала след теб,

затлачи моите мечти!

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??